Redovisningschef till Tibnor

Rekryterare
SJR
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 5 oktober 2018
Kontakta
Anna Berggren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningschef till Tibnor

SJR söker för Tibnors räkning en engagerad och lyhörd redovisningschef till kontoret i Solna. Är du analytisk, noggrann och utmanas av att driva förändringar – då är kanske du den vi söker. Varmt välkommen med ditt CV!

Arbetsuppgifter:
I rollen som redovisningschef kommer du att arbeta övergripande och koncerninriktat med redovisning. Du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet för fyra medarbetare på ekonomiavdelningen genom ett ansvarsfullt och närvarande ledarskap. Som redovisningschef kommer du även att ansvara för att kontinuerligt driva förbättringar av företagets processer och system.

Kortfattat innebär rollen följande ansvarsområden:

  • Koncernredovisning
  • Kvalitetssäkring av budget och prognosmaterial
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Statistikrapportering internt och externt
  • Kontakt med revisorer, myndigheter och interna intressenter

Bakgrund och erfarenheter:
Akademisk utbildning inom ekonomi.
Som person ser vi gärna att du är analytisk, ansvarsfull och van vid att ta initiativ. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och en god självkänsla där du både kan ge och ta konstruktiv feedback. Du strävar ständigt mot att driva företaget, verksamheten och ditt team framåt. 

För att söka rollen som redovisningschef bör du ha god systemvana. Du ska även vara en van användare av Excel och det övriga Officepaketet. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Meriterande är om du har erfarenhet av koncernredovisning.

Tibnor sitter i fina lokaler i Solna nära tunnelbana och pendeltåg. Som anställd får du ta del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och personalklubb som anordnar olika aktiviteter för personalen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tibnor med SJR. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anna Berggren på telefon 070-471 59 16. Vi ser fram emot din ansökan!

Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB. Vi har 1100 anställda och finns i 7 länder. År 2017 omsatte vi 7,8 miljarder SEK. För mer information: www.tibnor.se Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Twitter och LinkedIn.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.  

Liknande jobb

Liknande jobb