Brann söker erfaren jurist

Rekryterare
Brann
Plats
Uppsala
Annonserat
den 24 september 2018
Stängs
den 24 oktober 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en erfaren jurist till vårt kontor i Uppsala, där du kommer att arbeta tillsammans med andra jurister samt patentkonsulter. Du kommer att bistå våra klienter med rådgivning främst inom det immaterialrättsliga området samt inom affärsjuridiska frågor. Du kommer även att vara den jurist vid Uppsalakontoret som driver processer i domstol. Vidare består en stor del av arbetet i att både identifiera nya affärer samt utveckla befintliga affärer.

Vem är du?
Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet, gedigen kunskap inom affärsjuridik och immaterialrätt och en förmåga att självständigt ge klienter rådgivning inom det immaterialrättsliga området. Kanske känner du nu att du vill utvecklas vidare efter ett flertal år på advokatbyrå och vill landa i en spännande specialistroll? Vi söker dig som vill utvecklas i en entreprenörsmässig roll och det är ett plus om du har ett tekniskt intresse. Vi ser gärna att du även har arbetat inom andra verksamhetsområden inom affärsjuridiken och ser det som en självklarhet att du har processvana. Som person är du utåtriktad, självständig och orädd. Vidare har du affärssinne och förmåga att marknadsföra dig själv och byrån.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll på en modern immaterialrättsbyrå i tillväxtfas! Brann präglas av en prestigelös företagskultur med utrymme för flexibilitet för arbetstagarna. Det finns även förutsättningar för att bli delägare i byrån. Uppsalakontoret är centralt beläget i ljusa, moderna lokaler. Besök gärna vår hemsida www.brann.se för mer information om vår verksamhet.

I denna rekrytering samarbetar Brann med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar via Jureks hemsida www.jurek.se så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på 0766- 33 14 42 alternativt anousheh@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Uppsala
Uppsala län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Om verksamheten
Brann är en av Nordens större fullservicebyråer inom immaterialrätt, som skapar, förvaltar och försvarar över 60 000 rättigheter åt över 4 000 klienter inom alla branscher och tekniska områden. Med drygt 55 medarbetare och med kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg erbjuder Brann kvalificerade tjänster och rådgivning inom immaterialrätt samt affärsjuridik i samband därmed.