Director of e-Health till Sirona Health Solutions

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 26 september 2018
Stängs
den 26 oktober 2018
Kontakta
Anders Welin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sirona Health Solutions är ett skandinaviskt managementkonsultbolag som arbetar för att skapa bättre hälsa, vård och omsorg. Den bästa vården är den som aldrig behövs, därför arbetar vi främst med proaktiva och förebyggande lösningar.

Vår vision är att bidra med vår kompetens, innovativa idéer och passion för att förbättra utfallet för patienter, vårdgivare och samhälle genom kvalitetsorienterade verktyg och arbetssätt inom hälso-, sjukvårds- och omsorgssektorn. Vi vill vara en långsiktig, strategisk och operationell partner med både leverantörer och finansiärer av hälso- och sjukvård. Våra kunder är inom både offentliga och privata sektorn (från vårdgivare och läkemedelsbolag till medtechbolag och private equity).

Om rollen
Under de senaste åren har andelen av våra projekt inom digitalisering av vården ökat markant. Vi får alltfler förfrågningar från våra kunder om att hjälpa dem att definiera och implementera teknologiska och digitala lösningar som kan underlätta deras vardag och skapa bättre hälsa, vård och omsorg.

Vi söker därför nu en Director of e-Health som vill vara delaktig i vår resa att hjälpa Skandinaviska vårdbolag – offentliga som privata – att fortsätta vara föregångare i hur vård i världsklass bör bedrivas. Som Director of e-Health blir du ansvarig för att vidareutveckla vårt erbjudande inom e-hälsa samt bygga ett starkt team för affärsområdet.

Om dig
Vi är i stark tillväxt och söker nu dig som har minst 10 års erfarenhet av framgångsrikt arbete som managementkonsult eller projektledare inom hälso- och sjukvård eller liknande sektorer med fokus på verksamhetsutveckling samt komplexa IT- och förändringsprojekt. 

Du är resultat- och lösningsorienterad, har hög integritet och är en lagspelare med både analytisk och social kompetens. Du har ett stort nätverk inom vårdsektorn, är entreprenöriellt lagd och har en mycket god förmåga att odla, utveckla samt förvalta nya affärer och relationer. Du är engagerad i samhällsutvecklingen och har ett genuint intresse och ett hjärta för att utveckla vården.

Vi ser gärna att du har följande kompetenser, erfarenheter och egenskaper med till oss:

  • Minst 10 års erfarenhet av arbete som managementkonsult eller projektledare med fokus på komplexa IT- och förändringsprojekt inom e-hälsa och vård eller liknande industrisektorer.
  • Mycket god ledarskapsförmåga och erfarenhet av att bygga team
  • En drivkraft att utveckla medarbetare och Sirona i sin helhet
  • Förmåga att ta strategiska riktlinjer till operationella processer
  • Mycket god kommunikationsförmåga som inte bara kan göra det komplexa lättbegripligt, utan även gillar att dela kunskaper och insikter på konferenser och i workshops.
  • Du har en akademisk examen i grunden (ex. civ.ing. civ.ek eller läkarexamen)

Om oss
Vi är idag 32 medarbetare samt 10 seniora industriexperter med kontor i Stockholm och Oslo Vi består av bland annat managementkonsulter, läkare, ekonomer, IT-experter och analytiker – har omfattande vårderfarenhet och djup kompetens inom hälsoekonomisk teori och metodik. Vi har den kunskap, och de verktyg, metoder och modeller, som krävs för att skapa bästa möjliga hälso- och sjukvård för samhällets begränsade resurser. 

Vi jobbar alltid nära våra kunder, och vår filosofi är att de bästa lösningarna skapas gemensamt med dem. 

Du kan läsa mer om oss, våra medarbetare, case och kunder på www.sironagroup.se

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar Sirona med rekryteringsbolaget Bohmans Nätverk som tar emot din ansökan. Skicka gärna in CV och ett personligt brev snarast, då urval och intervjuer sker löpande. Ansökningar behandlas strikt konfidentiellt. För mer information om tjänsten kontakta Bohmans Nätverk genom Anders Welin på anders.welin@bohmans.com / +46 (0)706 33 21 37.

Välkommen med din ansökan!