Ekonomiassistent till investeringsföretag

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 28 september 2018
Stängs
den 28 oktober 2018
Kontakta
Simon Jordal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent till investeringsföretag

På uppdrag av ett välrenommerat investeringsföretag söker SJR en erfaren ekonomiassistent. Som ekonomiassistent ansvarar du bland annat för leverantörsreskontra och anläggningsregister, liksom redovisning för några av koncernens bolag. Du är en del av en ekonomiavdelning om 5 personer. 

Tjänsten är en direktrekrytering med anställning hos kundföretaget. Start för tjänsten är under hösten 2018.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent har du ansvar för hela leverantörsreskontraprocessen, reseräkningar och anläggningstillgångar. Det är en bred roll där du även hanterar momsredovisning, internfakturering, löpande bokföring, analys och avstämningar, period- och årsbokslut samt rapportering till koncernen. Du samarbetar med hela organisationen och du har löpande kontakter med leverantörer, banker, myndigheter och revisorer. Du bidrar till att ständigt utveckla och förbättra processer.

Det här är tjänsten för dig som är en erfaren ekonom som känner dig trygg i din kunskap och är van att arbeta självständigt. Du välkomnas till en professionell investeringsverksamhet där noggrannhet, ansvarstagande och långsiktighet är ledord, där du får möjlighet att bidra med din erfarenhet och kompetens i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö.

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker efter en kvalificerad ekonomiassistent. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som ekonomiassistent. Du har erfarenhet av löpande redovisning, bokslutsarbete och transaktioner med utlandet. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att navigera i nya system. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du van att arbeta självständigt och med god struktur. Du har en hög ansvarskänsla och är noggrann till din natur. Du drivs av att ständigt förbättra och utveckla. Du är engagerad i ditt arbete och har ett gediget intresse för service och samarbete.

Intresserad?
Tjänsten är en direktrekrytering med anställning hos kundföretaget. Kundföretagets kontor ligger i centrala Stockholm. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Simon Jordal/Recruitment Consultant, 0766-47 16 39.