Processägare Kort till Skandia

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 10 oktober 2018
Stängs
den 9 november 2018
Kontakta
Jessica Bauer
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du erfarenhet från att ha arbetat med kortprodukter inom Bank och vill arbeta i en stimulerande miljö med högt tempo? Motiveras du av att arbeta med processutveckling och ständiga förbättringar? Skandiabanken erbjuder dig en spännande och utmanande roll där du som Processägare får ett helhetsansvar för kortbetalningar till produktområdet Vardagsbank.

Om tjänsten
Som Processägare förvaltar och förbättrar du bankens processer inom Vardagsbank. Du ansvarar för Skandiabankens samtliga kortprodukter och kan även få driva uppdrag inom hela Vardagsbank.

Exempel på tjänstens arbetsuppgifter:

  • Förvalta, utveckla och dokumentera bankens processer för kortprodukterna 
  • Löpande identifiera och rapportera brister och risker till Produktägare
  • Tillse och delta i arbetet med bankens regelverksefterlevnad 
  • Driva och/eller delta i interna och externa projekt/initiativ
  • Agera uppdragsledare och beställare internt och mot leverantörer
  • Ansvara för att allvarliga incidenter analyseras och att orsakerna elimineras
  • Skriva kravställning för IT-utveckling inom området 
  • Delta i arbetet med att förbättra bankens generella processer 
  • Upprätthålla goda relationer och samarbeten med områdets leverantörer
  • Representera banken i externa forum t.ex. hos leverantörer och i Bankföreningen

Du rapporterar till Gruppchef Verksamhetsutveckling inom Vardagsbank och arbetar nära Produktägare som har huvudansvaret för kortprodukterna avseende budget, lönsamhet mm.
Arbetsplats är primärt på Skandias huvudkontor på Lindhagensgatan i Stockholm men resor i tjänsten förekommer.

Är det här du?
Vi söker dig som har arbetat inom bank och har därför goda generella bankkunskaper. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har erfarenhet inom området ”kort” samt processarbete generellt. Kunskaper inom regelverksefterlevnad är meriterande. Det är även meriterande om du har vana att arbeta med outsourcingpartners och leverantörer. Examen från högskola/universitet eller motsvarande är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande och driver ditt arbete framåt för att uppnå bra resultat. För att lyckas i rollen är du en processorienterad, proaktiv och kreativ person som hittar enkla och smarta lösningar som fungerar och du bollar gärna idéer med andra. Vidare har du en god struktur och kan övergripande formulera krav som du sedan förmedlar vidare till IT och andra berörda parter. Då rollen har många kontaktytor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och att du värnar om att skapa goda relationer med såväl interna som externa parter. Utöver detta är du bekväm med att sätta dig in i olika regelverk och du håller dig ajour med vad som händer inom ditt verksamhetsområde. Har du dessutom erfarenhet av agil utveckling och test är det ett stort plus.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: betalprodukt, kortprodukt, kortbetalning, processägare, kortspecialist, processförvaltning, processförbättring, ”Process specialist”, Card, ”Card Specialist”

Om SkandiaBanken
Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Idag är vi 2 400 anställda och har ca 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark. Totalt förvaltar Skandia ett kapital om drygt 548 miljarder kronor. Läs mer på www.skandia.se

Kontaktperson:
Jessica Bauer
08-120 50 422

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm