Senior Acquisition Manager till Coeli Real Estate

Rekryterare
Coeli
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 oktober 2018
Stängs
den 11 november 2018
Ref:
2281
Kontakta
Jesper Ideberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Senior Acquisition Manager till Coeli Real Estate. Vi söker dig som har mångårig och gedigen erfarenhet av försäljning inom Wealth Management, med fördel inom Real Estate eller Private Equity. Du kommer organisationsmässigt att vara en del av Coelis Real Estate-team och kommer få stöd av personer som har lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Du ansvarar för anskaffning av kapital till Coelis fastighetsfonder och kommer även erbjuda kunder Coelis övriga utbud inom WM, AM och PE. Coelis Real Estate Funds utgör ett nytt och spännande marknadserbjudande inom Coeli som nu ska expandera ytterligare och där du kommer att ha en nyckelroll för fondens fortsatta tillväxt. Coeli förvaltar idag ca 20 miljarder kronor med ca 70 anställda och kan, förutom sina sedvanliga erbjudanden inom Asset Mgmt och Wealth Mgmt, genom sina specialiserade fonder inom RE och PE erbjuda investeringsmöjligheter i tillgångsslag som normalt inte är tillgängliga för privata investerare. Gazella ansvarar för hela rekryteringsprocessen och kommer att intervjua kandidater löpande. Du är därmed välkommen att skicka in din CV till oss.

Din utmaning

  • Ta fullt ansvar för försäljningsprocessen och expandera kundbasen
  • Bearbeta och genomföra personliga möten med förmögna privatpersoner, företag och stiftelser i ditt nätverk
  • Primärt anskaffa kapital till Coelis fastighetsfond och sekundärt till bolagets övriga tjänster inom AM och WM

Erfarenhet
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av försäljning och finansiell rådgivning till Family offices, HNWI:s, SME:s och stiftelser, gärna med inslag av tillgångsslagen Real Estate eller Privat Equity. Du har således ett omfattande och väl upparbetat nätverk bestående av ovannämnda kategorier och bevisat goda försäljningsresultat.

Personliga egenskaper
Vi söker en driven och engagerad person med en förtroendeingivande personlighet. Du brinner för det personliga mötet och relationsbyggande. Du är därtill självgående, starkt målmedveten och professionell i din kontakt med potentiella kunder. Dessa egenskaper resulterar i din framgång att bygga nya kontakter och generera goda försäljningsresultat.

Coeli
Coeli är en svensk kapitalförvaltare med inriktning på aktivt förvaltade fonder. Förvaltarteamen är specialister på fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Coeli är en snabbt växande aktör som idag förvaltar mer än 20 miljarder kronor åt både professionella och privata investerare. Förutom kapitalförvaltning erbjuder Coeli också tjänster inom förmögenehetsförvaltning såsom experthjälp inom familje- och skattejuridik, pensioner och försäkringar. Coeli har funnits sedan 1994 och är idag ett företag med cirka 70 anställda. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Uppsala och Örebro.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, risk & compliance och FSI. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan. Ansvariga kontaktpersoner är Jesper Ideberg och Stefan Eriksson.