Förädlingschef till Malmberget - LKAB

Rekryterare
LKAB
Plats
Malmberget, Gällivare
Annonserat
den 12 oktober 2018
Stängs
den 7 november 2018
Kontakta
Magnus Arnkvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker förädlingschef till Malmberget

Är du en engagerad och driven ledare som trivs med stort ansvar och brinner för att utveckla medarbetare?

Vår avdelningschef för förädlingsverken går i pension och vi söker nu en efterträdare. LKAB står inför ett viktigt arbete med att maximera produktionen i våra befintliga anläggningar samtidigt som vi ska utveckla ny teknik och planera för nästa generations LKAB. En spännande förändringsresa, som vi hoppas att du vill följa med på.

Som chef för förädlingsverken i Malmberget ansvarar du för att övergripande planera, leda, utveckla och följa upp avdelningens arbete och cirka 550 medarbetare mot uppsatta mål. Du har budgetansvar för avdelningen och är ytterst ansvarig för att utveckla pelletsproduktionen i verken. Du rapporterar till produktionsdirektör för Division Södra och är en del av divisionsledningen.

Till rollen söker vi en ledare som drivs av utveckling som kan säkra att vår produktion är rustad för framtiden. Du har erfarenhet från gruvbranschen och flera års erfarenhet av ledande befattningar inom produktion, projektledning eller annan verksamhet.

Som person är du drivande, engagerad och ansvarstagande med ett stort teknikintresse. Du är analytisk och strukturerad, har en god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta.

Vi söker dig som har en universitetsutbildning, gärna bergs- eller bergsskoleingenjör, eller annan högskoleinriktning som kombinerad med erfarenhet bedöms som likvärdig.

För mer information är du välkommen att kontakta Magnus Arnkvist, produktionsdirektör för Division Södra, på telefon 0970-77 24 22.

Sista ansökningsdag: 2018-11-07

Läs mer och ansök på lkab.com/karriar