CRM Analyst till ISS Facility Services

Rekryterare
Constatera
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 oktober 2018
Stängs
den 29 november 2018
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges största tjänsteföretag och ingår som del i en global organisation med närmare 500 000 medarbetare världen över. Det gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ‘The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?www.se.issworld.com

CRM Analyst till ISS Facility Services

ISS vision är att bli The world’s greatest Service organisation. En tuff utmaning för en motiverad organisation. Ska man bli bäst i världen måste man vara bra på många saker. Vi är bra på att förstå våra kunder, deras behov och krav. Men vi vet också att för att bli bäst måste vi ständigt utvecklas. Därför söker vi nu efter världens bästa CRM-Analyst som kan bidra i det arbetet. Välkommen till ISS och en värld av möjligheter!

Om rollen
I rollen som CRM Analyst ingår du i teamet Retention & CRM som är en del av ISS försäljningsorganisation. Retention & CRM ansvarar för Kund- och Marknadsanalys, CRM-hantering och Kundkommunikation.

Som CRM Analyst har du tre övergripande arbetsområden, CRM Reporting, Lead & Pipeline Management och Customer Analytics. Med andra ord, du säkerställer att rätt kund- och marknadsinformation finns tillgänglig då beslut ska fattas gällande anbud, marknadsaktiviteter, business review’s, prognos och budget eller annan affärsplanering.

Som du säkert lagt märke till, är mycket av terminologin inom ISS på engelska. Det beror på ISS är en internationell världskoncern med verksamhet i över 70 länder. Som CRM Analyst kommer du att samverka med andra CRM-specialister inom ISS-organisationen, både i Sverige och utomlands. Som den CRM-specialist du själv är, ser du möjligheten i att både ge och ta emot best-practice och kund-/marknadsdata från andra delar av världen.

Rollen är placerad vid ISS svenska huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm. Resor förekommer i arbetet och är normalt förlagda till Sverige och övriga nordiska länder.

Rollen rapporterar till Head of Retention & CRM.

Vem vi söker
På ISS söker vi individer före titlar. Vi trivs bäst med personer som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och ser till att ha kul när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

I rollen som CRM Analyst krävs en genuin passion för CRM. Du har kapacitet och erfarenhet att göra rätt analys. Därtill har du det engagemang och den pedagogiska förmåga som krävs för att få andra att se nyttan och värdet i ett proaktivt CRM-arbete. Du trivs i sällskap med andra och har lätt för att ta kontakt och bygga nätverk.

Vi tror att du har en yrkesmässig bakgrund från en liknande roll inom en större tjänsteproducerande verksamhet, helst med B2B-fokus. Det är även bra om du har erfarenhet av att arbeta i en större internationell organisation med många intressenter och där arbetsspråket är engelska.

För att nå visionen – The world’s greatest Service organisation, krävs ständig utveckling och förändring till det bättre. Det är därför viktigt att du själv har känslan, nyfikenheten och drivkraften att se förändring som något positivt.  

Inom ISS arbetar vi med Dynamics. Det är i sig inget krav att du har erfarenhet från just det systemet, men vi ser gärna att du har god system/IT-vana och lätt kan ta till dig nya system och arbetssätt.

Du har akademisk examen inom ekonomi/industriell ekonomi eller motsvarande.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar The world’s greatest service organisation. Vid ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

I rollen som CRM Analyst kommer du in i hjärtat av den kommersiella funktionen i ett av Sveriges största tjänsteföretag. ISS är en global organisation som erbjuder goda karriärmöjligheter för den som vill och levererar. Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Välkommen till oss!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82 peter.palmqvist@constatera.se

Ansök snarast, urval och intervjuer sker löpande. Jobbet går att söka så länge det ligger kvar på nätet.

Välkommen med din ansökan!