Svenskt Näringsliv söker en medlems- och ekonomiadministratör

Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 oktober 2018
Stängs
den 14 november 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Medlems- och ekonomiadministratör

Nu finns en möjlighet för dig som vill arbeta med administration och ekonomi i en spännande och dynamisk miljö med många kontaktytor, och där du får arbeta i hetluften mellan näringsliv, politik och akademi!

Om tjänsten
Svensk Näringsliv söker nu en medlems- och ekonomiadministratör till avdelningen för Verksamhetsstöd och utveckling, där du kommer att vara spindeln i nätet gentemot våra medlemsorganisationer. Tempot är högt vilket ställer stora krav på din flexibilitet och förmåga att hantera stress. I dina dagliga sysslor ingår bland annat:

  • Medlemsfakturering
  • Administration kring medlemsärenden
  • Second-line support till medlemsadministratörer på medlemsorganisationerna
  • Utveckla och förbättra system och processer
  • Utbilda i medlemshantering samt systemstöd
  • Samverka och driva möten med  medarbetare i medlemsorganisationerna
  • Delta i förstudier och projekt

Du kommer att ha en viktig roll i en spännande organisation där näringsliv, politik och akademi möts. Du kommer att sitta i inbjudande lokaler i aktivitetsbaserat kontor på Storgatan 19 i Stockholm.

Lämplig bakgrund
För att passa  rollen tror vi att du har en Ekonomexamen eller motsvarande från högskola eller universitet, samt att du har någon form av ekonomirelaterad arbetslivserfarenhet. Du är en van användare av ekonomisystem, samt har goda kunskaper i Excel. Vidare ser vi att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Som person är du social och öppen, och du är bekväm med att hålla möten och tala inför människor. Framförallt är du noggrann och har du en god känsla för siffror, och du värdesätter teamarbete högt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering till Svenskt Näringsliv med start i januari 2019, och tjänsten är en tillsvidareanställning där en provanställning om 6 månader tillämpas. I denna rekryteringsprocess samarbetar Svenskt Näringsliv med SJR. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Arbetstiden är i genomsnitt 36,25 timmar per vecka. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Svenskt Näringsliv företräder närmare 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 50 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar. Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till olika målgrupper. Vi arbetar med opinionsbildning och kunskapsspridning, utvecklar nya idéer och tar fram konkreta förslag för att skapa ett bättre klimat för företagsamheten. Ett bättre företagsklimat ger fler företag, fler växande företag och fler jobb.

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.