Lönekonsult med hög servicenivå

Rekryterare
SJR
Plats
Helsingborg, Skåne
Annonserat
den 18 oktober 2018
Stängs
den 17 november 2018
Kontakta
Anna Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lönekonsult med hög servicenivå

Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Brinner du för att ge bästa servicen? Till vår konsultverksamhet söker vi en lönekonsult för uppdrag Helsingborg.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar hela löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata tillslutlig utbetalning av lön. Tillsammans med dina kollegor är du ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. Du kommer att tillhöra en servicefunktion som tillsammans hanterar företagets löner. Du kommer att arbeta mot tydliga deadlines.

Lämplig bakgrund
Du har arbetat med lön tidigare, gärna på ett medelstort eller stort bolag. Du trivs med administration och stora flöden. Du är flexibel och prestigelös med en hög servicenivå. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Du arbetar gärna självständigt med dina egna ansvarsområden samtidigt som du trivs med samarbete och att vara del av ett team. Erfarenhet av stora affärssystem är meriterande.

Övrigt
Tjänsten är på heltid med start omgående. Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill bli en del av vårt härliga konsultteam? Skicka då in din ansökan snarast, då tillsättning är omgående. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Anna Nilsson på 0766-471612.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.