Ekonomiassistent till vår kund i centrala Göteborg

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 26 oktober 2018
Stängs
den 25 november 2018
Kontakta
Katarina Forslund
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Till vår kund söker vi nu en erfaren ekonomiassistent till ett uppdrag på cirka 6 månader (med god chans till färlängning). Du ingår i ett ekonomiteam på 9 personer och blir en del av ett glatt gäng som ser till att ha roligt på jobbet. Vår kund har lokaler i centrala Göteborg.

Vad innebär rollen? 
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bolagets leverantörsreskontra. Du hanterar hela flödet och är van att arbeta i ett elektroniskt fakturahanteringssystem. Detta ställer krav på noggrannhet och konsekvenstänk. Du kommer att hantera utbetalningar kopplade till leverantörsfakturor, hålla kontakt med banken för återrapportering, hantera betalningspåminnelser och mycket mer. 

Vem söker vi? 
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll och har arbetat minst 3 år med leverantörsreskontra. För att passa i rollen är du en självgående, ödmjuk och glad person som är noggrann i ditt arbete samtidigt som du är van att arbeta mot korta deadlines. Du som söker behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift.  

Föt att passa in i företaget och kulturen är du en person som tycker om att kavla upp ärmarna och lösa de utmaningar som uppstår längs vägen. Du uppskattar förändring och som tycker om att vara med och utveckla och förbättra processer och strukturer. 

Ytterligare information om uppdraget
Tjänsten är 100%. Arbetstid kl. 8-17, flextid. Uppdraget startar så snart vi har rätt person på plats.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.