Löneadministratör till Evidensia Djursjukvård

Plats
Malmö (Stad), Skåne
Annonserat
den 26 oktober 2018
Stängs
den 25 november 2018
Kontakta
Anna Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kvalificerad och serviceinriktad löneadministratör

Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 700 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, mot morgondagens djursjukvård. Evidensia tar emot över 500 000 patientbesök per år - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar. 

Om tjänsten
Som löneadministratör på Evidensia arbetar du tillsammans med dina kollegor med hela löneprocess. Ni ansvarar för den dagliga löneberedningen för samtliga bolag inklusive statistik och rapporter. Ni har ett gemensamt ansvar för klinikerna och hanterar tillsammans ca 1700 löner fördelat på 65 kliniker och 16 bolag. I tjänsten ingår även sådant som att kontrollera reseräkningar, hantera extrautbetalningar samt administration kring tjänstebilar och pensioner. Tjänsten innebär också externa kontakter med bland annat försäkringskassan, pensionsbolag och arbetsförmedlingen.

Utöver ovanstående är ni en viktig supportfunktion och ett stöd till både medarbetare och chefer i kollektivavtalsfrågor och andra frågor som rör lön, såsom korrigeringar, utbetalningar och förmåner. Ni supporterar också i frågor som rör de olika systemen, främst lönesystemet Agda.

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad löneadministratör, helst kyh utbildning eller motsvarande. Du har ett par års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett större företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Erfarenhet av Agda är ett krav likaså generellt goda systemkunskaper och kunskaper i Excel. Du talar och förstår engelska. Som person är du social, positiv, kommunikativ och hjälpsam. Du är prestigelös, ansvarsfull och mycket noggrann. Att du älskar ge god service ser vi som en självklarhet, likaså att du trivs med teamarbete.

Information och ansökan
Vill du arbeta med lön och service samtidigt som du är en del av ett härligt gäng som har roligt tillsammans? Då är detta rätt för dig.

Detta är tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande varav vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. I denna rekrytering samarbetar Evidensia med SJR HR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anna Nilsson på 0766-47 16 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.