Backoffice / Cash Management till Boliden Treasury

Rekryterare
Boliden
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 30 oktober 2018
Stängs
den 29 november 2018
Kontakta
Sara Borgeström
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

I samband med en föräldraledighet inom Treasury söker vi nu en medarbetare med fokus på affärsadministration och cash management för en visstidsanställning på drygt 1 år. 

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i team i nära samarbete med erfarna kollegor varför vi ser att något års tidigare erfarenhet inom Backoffice eller Cash Management från Treasury eller bank är bra.

Här finns möjligheten för dig som är i början av karriären att fortsätta utvecklas inom ett internationellt bolags Treasury.

Tillsammans med en kollega kommer du att ansvara för all affärsadministration av valuta-, ränte- och metallderivat samt koncernens cash management och kortsiktiga likviditetsplanering.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta;

  • Avstämningar
  • Finansiella betalningar
  • Handel med företagscertifikat
  • Likviditetsuppföljning och prognos
  • Cash Management

Rollen innebär dagliga kontakter med handlarbordet, koncernbolag och banker. 

Din roll blir viktigt för att bidra till att Treasury upprätthåller högkvalitativ service till dotterbolagen och andra avdelningar på huvudkontoret, alltid med målet att balansera koncernens kassalikviditet optimalt.

Din bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom med något eller par års erfarenhet inom administration av ränte-/valutaaffärer och/eller cash management. Har du tidigare erfarenhet av CRM Finance Web är det meriterande. Då vi arbetar i en internationell miljö är goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift en förutsättning.

Som person är du analytisk, strukturerad och mycket noggrann. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att samarbeta i en öppen och prestigelös grupp.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Boliden med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sara Borgeström på 08-407 55 12 . Välkommen med din ansökan!

Om Boliden 
Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.