Ekonomiansvarig till Zetes i Malmö

Rekryterare
Zetes AB
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 1 november 2018
Stängs
den 1 december 2018
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Zetes är idag en självklar partner för företag som vill öka spårbarhet, visibilitet och effektiviteten i sin leveranskedja. Vi säkerställer att våra kunder bättre lönsamhet, ökad effektivitet och förbättrad spårbarhet med hjälp av våra unika lösningar för hela leveranskedjan – från produktion till butik. Zetes AB är baserade i Malmö och omsätter ca 30 mnkr. Vi är del av Zetes Group sedan 2017. Zetes Group har 1200 anställda i över 20 länder och omsätter motsvarande 2,5 mdkr. Läs gärna mer på zetes.com och zetes.com/se

Vill du bidra och göra skillnad? Vill du vara med på en utvecklande resa i en dynamisk arbetsmiljö i en föränderlig bransch? Då är rollen som ekonomiansvarig på Zetes något för dig.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiansvarig har du ett helhetsansvar avseende bolagets redovisning och processer och riktlinjer givet denna. Dina arbetsuppgifter innefattar hela flödet från kundreskontra, leverantörsreskontra, löpande redovisning, skatt, moms och intrastat till bokslutsarbete, årsredovisning, deklarationer och koncernrapportering. Du ansvarar även för lönehantering, personaladministration och viss avtalshantering samt fungerar som bollplank till VD, ledning och koncern i ekonomiska frågor. 

Din bakgrund och erfarenhet
Vi ser att du har en relevant ekonomisk utbildning med god erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du trivs med och är trygg i hela ekonomiflödet, ser helheten och arbetar strukturerat och självständigt. Du har god erfarenhet av affärssystem och Excel. Det är även av vikt att du är trygg i din engelska då detta är koncernspråk och mycket av arbetet sköts på engelska.

Personligt
Först och främst söker Zetes dig som vill tillhöra och spela i samma lag som dina kollegor, du trivs i och uppskattar en kultur där alla spelar en lika stor roll. Du är engagerad och kommer till din rätt i en öppen och kommunikativ miljö med energi där det är framåt, uppåt och tempo som gäller. Du är en flexibel och drivande med viljan att skapa resultat. Viss pondus och en förmåga att säga vad du tycker kombinerat med en stöttande approach är också något som utmärker dig. Du är pragmatisk och prestigelös och hugger tag där det behövs när det behövs.

Ansökan
Visst vill du vara med på och del av Zetes fortsatta utveckling? Tveka inte utan sök tjänsten snarast, vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I denna rekrytering samarbetar Zetes med SJR - har du frågor om rollen eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-665 51 02.

Välkommen med din ansökan!

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.