Skatterådgivare med inriktning företagsbeskattning till PwC Malmö

Rekryterare
PwC Malmö
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 7 november 2018
Stängs
den 7 december 2018
Kontakta
Karin Thorstensson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vad står överst på din önskelista när det gäller ditt framtida yrkesliv? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar? Är du redo att pröva nya utmaningar, tänka annorlunda och ta fram mer skräddarsydda lösningar?

Inom PwC Tax & Legal arbetar ca 350 skatterådgivare i Sverige med nationell och internationell beskattning, varav drygt 30 i Skåne. Vi erbjuder en mångfald av karriärmöjligheter, såväl i Sverige som internationellt. Efterfrågan på våra tjänster ökar och därför söker vi drivna medarbetare som vill utmanas och utvecklas tillsammans med oss!

PwC Tax & Legal arbetar bland annat med internationella koncerners beskattningsfrågor, transaktioner och omstruktureringar. Våra uppdrag är mycket skiftande och omfattar allt från enklare bolagsskattefrågor till komplexa globala omstruktureringar. Våra klienter finns i de flesta bolagssegmenten och omfattar således både stora multinationella koncerner och mindre företag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med minst fyra års arbetslivserfarenhet, gärna från revisionsbyrå eller konsultbolag. Du har antingen en juristexamen och fallenhet för ekonomi eller en ekonomexamen och fallenhet för juridik.

Vi vill att du har en gedigen kunskap inom skatterätt med särskild inriktning mot företagsbeskattning. Du kommer att arbeta i en roll med stor variation av komplexa frågor inom internationell och svensk företagsbeskattning. Vi vill även att du har erfarenhet av att jobba som konsult. Gör du inte det idag har du på ett eller annat sätt förvärvat den erfarenheten tidigare i karriären. PwC:s skatteverksamhet i Skåne är under stark tillväxt och du kommer att ha mycket goda förutsättningar för att fortsatt utvecklas karriärmässigt hos oss. För att du ska trivas och stimuleras hos oss är det viktigt att du är driven och gillar att skapa affärer samt att du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Du är också positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter, vilket gör att du har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. En stor del av vårt arbete sker på engelska och vi förutsätter därför att du har utmärkta kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Om du känner igen dig och om det pirrar lite extra härligt i magen när du läser det ovan nämnda, då är det dig vi söker!

Tillträde: Omgående eller så snart som möjligt

Din ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar via Jureks hemsida www.jurek.se så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på 073-980 69 27 alternativt karin.thorstensson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se

ANSÖK TILL TJÄNSTEN