Vill du ta nästa steg mot controlling?

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 15 november 2018
Stängs
den 15 december 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig med redovisningsbakgrund som vill ta steget mot en controller roll!

Rollen innebär att stötta både CFO, redovisningsansvar och projektcontrollern i budgetprocessen, med skattefrågor samt viss rapportering. Arbetsuppgifter som att se över rutiner gällande intern kontroll,  prissättning uppdatering och kontroll av cash flow rapporter och likviditetsplanering. Du kommer även arbeta med ad-hock uppgifter och stötta projektledare. Du kommer ha en bred roll som ställer krav på flexibilitet och ett eget driv. Du arbetar självständigt men får även stöd när du behöver.

Du kommer börja som inhyrd konsult under sex månader och därefter gå över till en anställning hos kundföretaget. Kundföretaget sitter i mycket fina lokaler i västra Göteborg.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som relevant utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av redovisning, gärna ifrån redovisningsbyrå eller revision. Har du erfarenhet av koncernredovisning och/eller projektledning är detta ett plus. Vi söker dig som är en driven person som vågar ifrågasätta och hitta förbättringar.

Låter detta som en spännande roll? Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Ansvarig konsultchef Sandra Hellström svarar gärna på eventuella frågor, tel 031-333 54 76

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.