Redovisningsekonom Brf till Peab Support

Rekryterare
Peab Support
Plats
Solna
Annonserat
den 16 november 2018
Stängs
den 16 december 2018
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Peab Support har i uppdrag att leverera redovisningstjänster avseende bostadsrättsföreningar startade av Peab. Rollen är utåtriktad och innehåller förutom redovisningen kontakter med bl.a. byggande- och boendestyrelser. Vi har ett ständigt fokus på att utveckla och förbättra kvalitén på våra tjänster mot kund och vi hoppas att du är den som kommer vara delaktig i denna utvecklingsfas. I rollen tillhör du Peab Support som sitter i trevliga lokaler i Solna.

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Avisering av hyror och avgifter, påminnelser
  • Ansvara för kvartals- och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer
  • Hantera pantregister och lägenhetsförteckning
  • Rapportering till myndigheter t.ex. moms, skatter, arbetsgivaravgifter
  • Utveckla och forma styrande dokument
  • Vara med och driva utvecklingsåtgärder för våra kunder
  • Service och stöd till styrelser
  • Kontakt med revisorer

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av att arbeta med redovisning för brf. Du har goda kunskaper kring lagar och moms-och skatteregler gällande bostadsrättsföreningar. Dina redovisningskunskaper är goda och du har erfarenhet av att självständigt upprätta och kvalitetssäkra årsredovisningar, bokslutsavstämningar och inkomstdeklarationer. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med löner och har erfarenhet av systemen 3L, Hogia Lön och Visma Bokslut.

Som person är du positiv, kommunikativ och noggrann, med känsla för detaljer. Du har inga problem att ta rodret och driva processer, men du är också en lagspelare som förstår betydelsen av teamarbete. Du är förtroendeingivande och ser vikten av att ha kvalitet och service i fokus och har ett öga för förbättringsmöjligheter. Du är bra på att bygga relationer och har en prestigelös inställning.

Du erbjuds
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Vi har en öppen och prestigelös anda på företaget och du kommer att få jobba i ett team med ett tjugotal andra ekonomer. Vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar är i en utvecklingsfas så du kommer att ha möjlighet att vara med och påverka. Vi hoppas att du är den som vill vara med på denna resa!

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

I den här rekryteringen samarbetar Peab Support med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55 eller Renée Li på tel 0790-73 38 81. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
0736-120555
Mari.Jehrlander@jurek.se

Liknande jobb

Liknande jobb