Redovisningsekonom till Lassila &Tikanoja

6 dagar kvar

Rekryterare
Lassila & Tikanoja
Plats
Solna
Annonserat
den 16 november 2018
Stängs
den 16 december 2018
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lassila & Tikanoja Sverige är ett serviceföretag som förverkligar den cirkulära ekonomin i praktiken. Vi erbjuder ansvarsfulla och hållbara Facility management tjänster som förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper till att bevara fastighetens produktivitet och bevarar värdet hos fastigheterna vi tar hand om. Vi effektiviserar också användningen av råvaror och energi och på detta sätt hjälper vi inte bara till att effektivisera utan vi hjälper också till att skydda vår miljö. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. Bolaget omsatte 712,1 miljoner euro år 2017 och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq Omx Helsingfors.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta brett med redovisning och rapportering. Du kommer att arbeta i ett team på åtta personer och rapporterar till ekonomichefen. Bolaget är i tillväxt så rollen kan framöver utvecklas till att även innehålla analys och controlling. Tjänsten är placerad på L&T:s huvudkontor i Solna.

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Övrig ekonomisk administration
  • Utveckla och effektivisera rutiner och processer

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda redovisningskunskaper och vill arbeta med att utveckla processer för att effektivisera. Du är en van användare i Excel och har du erfarenhet av systemet IFS är det meriterande. För tjänsten krävs goda kunskaper i engelska, talar du även finska är det ett plus.

Som person är du positiv, driven, engagerad och ansvarstagande. Du har en god analytisk förmåga och har fokus på problemlösning, är nyfiken och vill lära dig nya saker. För att trivas hos oss är du också en serviceinriktad lagspelare som är prestigelös och initiativrik, du ställer alltid upp för dina kollegor oavsett arbetsuppgift.

Du erbjuds
Hos L&T kommer du att ha bra utvecklingsmöjligheter i ett bolag som växer. Du kommer att bli en viktig del i teamet som vi nu bygger. För oss är teamkänslan viktig, det är högt i tak och vi har humor!

I den här rekryteringen samarbetar L&T med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55 eller Renée Li på tel 0790-73 38 81. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
0736-120555
Mari.Jehrlander@jurek.se

Liknande jobb

Liknande jobb