Redovisningsekonomer till internationella miljöer

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 november 2018
Stängs
den 19 december 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonomer till internationella miljöer

Redovisningsekonomer till internationella miljöer

Har du arbetat med löpande redovisning i ett par år, och vill anta nästa utmaning inom internationell redovisning?

Just nu har vi på SJR flera spännande uppdrag inom redovisning, där du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper i internationell redovisning. Uppgifterna kan exempelvis innehålla

- Löpande bokföring
- Kund- och leverantörsreskontra
- Moms- och skattedeklarationer
- Sammanställande av månadsbokslut
- Delaktighet i årsbokslut
- Redovisning av EU-moms och internationell moms
- Analyser och budgetuppföljning

Våra kunder återfinns inom ett brett spektrum av branscher. Uppdragen varierar i längd och omfattning. Detta är således ett gyllene tillfälle för dig att registrera din profil hos oss för framtida uppdrag.

Din bakgrund
Vi tror att du har någon form av ekonomirelaterad utbildning, på gymnasie-, YH- eller högskolenivå, och du har arbetat i ett par år med löpande redovisning. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet.

Vi ser gärna även att du tidigare arbetat inom internationell redovisning, exempelvis EU-moms och internationell moms, alternativt rapportering till utlandet.

Du är systemvan och har goda kunskaper i Excel. Du kommunicerar väl på svenska och engelska.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad och flexibel. Du har en god kommunikativ förmåga och är inte rädd för att kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer i utlandet. 

Ansök redan idag så att vi kan boka in ett möte där du får berätta mer om dig själv!

Övrig information
Ovanstående innefattar olika konsultuppdrag med anställning hos SJR, med varierad omfattning och uppdragslängd. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Liknande jobb

Liknande jobb