Senior Business Controllers till uppdrag inom FMCG och detaljhandel

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 november 2018
Stängs
den 23 december 2018
Ref:
1217
Kontakta
John Hagtorn
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu business controllers till bolag inom både FMCG och detaljhandeln, med kontor i centrala Stockholm. Till dessa roller söker vi analytiska och lösningsorienterade personer som trivs med operativa roller i framåtlutade och utvecklingsbenägna organisationer med högt tempo. Tjänsterna är konsultuppdrag på 3-6 och 6-9 månader, med start snarast möjligt, och ingår i Gazellas verksamhet för Interim Management. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för att driva, planera samt rapportera budget och prognos till ledning samt koncern
  • Genomföra diverse analyser samt resultat- och KPI-uppföljning per avdelning, månadsvis och ad-hoc
  • Utföra verksamhetsuppföljning, så som resultatsammanställning, uppföljning och analys
  • Kostnadsuppföljning samt kostnadsprognoser inom berörda ansvarsområden
  • Driva och leda projekt som syftar till att utveckla processer och rutiner inom Business Controller-funktionen

Erfarenhet
Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi, samt 5 års erfarenhet från arbete med finansiell analys eller controlling. Tidigare erfarenhet från revision och kännedom om detaljhandeln och/eller FMCG är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du initiativtagande, analytisk och lösningsorienterad. Du utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt, både självständigt och i grupp. Vidare är du engagerad och trivs med en analytisk roll samt har förmågan att översätta siffror till idéer. Vi söker dig med viljan att lära dig och förmågan att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du är kommunikativ, kan presentera ditt arbete och trivs med kontaktytor inom företaget.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är John Hagtorn.

Liknande jobb

Liknande jobb