VD till Länsförsäkringars bolag Skadedjursbekämpning i Väst AB

Plats
Borås, Göteborg
Annonserat
den 23 november 2018
Stängs
den 18 december 2018
Kontakta
Anna Åkesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Länsförsäkringsbolagen i Älvsborg, Halland och Göteborg och Bohuslän har bildat ett gemensamt bolag för skadedjursbekämpning. Bolaget ska överta merparten av det arbete som idag sköts av Anticimex och kommer årligen att ha ca 20 000 kundmöten. 

Med det gemensamma bolaget vill Länsförsäkringar vara i direktkontakt med sina kunder, utan mellanhänder, i ärenden som rör skadedjursbekämpning. Det ger även fler tillfällen att säkra att kunderna är rätt försäkrade och på så vis mer nöjda. Organisationen för verksamheten ska nu byggas upp. 

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror. 
Läs mer på www.lansforsakringar.se

Ansök senast: 2018-12-18

I rollen som VD är du huvudansvarig för att bygga upp en effektiv skadedjursbekämpning som lever upp till kundernas förväntningar och krav. Långsiktigt vill vi att verksamheten ska vara ledande inom skadedjursbekämpning på marknaden och skapa mervärde såväl hos kunder som hos länsförsäkringsbolagen genom ett systematiskt skadeförebyggande program med trygghetstjänster. Du ansvarar för företagets drift, resultat och rapporterar till styrelsen. Företagets säte är i Borås men medarbetare kommer också att vara lokaliserade inom de tre länsförsäkringsbolagens marknadsområden; Älvsborg, Halland och Göteborg/Bohuslän.

Vi söker dig som är entreprenör med mycket god kunskap om sakförsäkring och helst i kombination med erfarenhet av skadedjursbekämpning. Du har framgångsrik erfarenhet av att leda en professionell tjänsteverksamhet, men behöver inte ha varit VD tidigare. En lämplig bakgrund är akademisk utbildning samt kunskap om de särskilda legala krav som ställs på den här typen av verksamhet. För att lyckas i rollen behöver du även ha förståelse och erfarenhet av tvärfunktionella samarbeten och dess utmaningar.

Ett engagerat och motiverande ledarskap är en avgörande faktor och med ett naturligt och förtroendeingivande sätt har du lätt för att bygga stabila och långsiktiga relationer, både internt och externt. Du uppfattas som en handlingskraftig person med stor nyfikenhet och framåtanda men arbetar samtidigt uthålligt, konsekvent och med prioriteringsförmåga för att fullfölja planer och strategier. Din ledarstil bygger på stark kommunikativ förmåga där du skapar resultat genom att verka genom andra och inspirera till positiva samarbeten.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Maquire. Vid frågor, kontakta Anna Åkesson på Maquire, 076-338  87 96. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till www.maquire.se  senast den 18 december.