Senior Accountant till AniCura

Rekryterare
AniCura
Plats
Danderyd (Kommun), Stockholm (SE)
Annonserat
den 27 november 2018
Stängs
den 21 december 2018
Kontakta
Anton Karlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tillsammans skapar vi framtidens djursjukvård. AniCura är en familj av framstående sjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. AniCuras 4000 anställda tar varje år hand om 2 miljoner patienter i våra 200 verksamheter i sju länder. Läs mer om företaget på www.anicuragroup.com

AniCura befinner sig i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas och växer med omkring 40 procent per år både organiskt och via förvärv. Till AniCuras huvudkontor i Danderyd söker vi ytterligare en driven och förändringsbenägen Senior Accountant för att bli en del av bolagets fortsatta expansion. Rollen är bred och rätt kandidat ges möjlighet till stor utveckling. Du kommer att ingå i redovisningsteamet och ha ett helhetsansvar för bokslutsprocessen för några bolag inom den svenska verksamheten. Utöver det kommer du att löpande arbeta med analys och agera stöd för chefer i verksamheten. I samband med AniCuras expansion kommer du även att bli involverad i interna förbättringsprojekt.

Dina arbetsuppgifter:

  • Bolagsansvar innefattande månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Moms- och skattehantering
  • Delaktighet i årsredovisning

Lämplig bakgrund:

Rätt kandidat har ca 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och då gärna ifrån internationella koncerner under förändring och/eller expansion med höga rapporteringskrav. Du har goda kunskaper i Excel och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från Agresso. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 

Vem är du:

För att passa in i bolaget och i gruppen krävs en god förmåga att arbeta effektivt och självständigt och du triggas av att leverera hög kvalitet inom strikta deadlines. Du trivs i en föränderlig och internationell miljö och har god stresstålighet. Din engelska är god och du har ett genuint intresse för redovisnings- och systemfrågor och vill utvecklas inom området.

Mer om AniCura

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. 
Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. 
Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. 
AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 200 orter i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 4 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om två miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans.

Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård genom en säker vård av hög kvalitet och god tillgänglighet. I Sverige sträcker sig AniCura från Åre i norr till Hässleholm i söder vilket ger en hög tillgänglighet i form av akutsjukvård och dygnet runt vård i hela landet.

Välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON

ANTON KARLSSON
Rekryteringskonsult
0722118016
anton.karlsson@futurevalue.se