VD till Calluna AB

Rekryterare
Calluna
Plats
Linköping (Stad), Östergötland
Annonserat
den 5 december 2018
Stängs
den 1 januari 2019
Kontakta
Jan Schröder
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Calluna är en bred miljökonsult inom hållbar mark- och vattenanvändning. Vi är cirka 60 engagerade medarbetare inom våra tre affärsområden Planering, Exploatering och Miljöövervakning, och har också egen forsknings- och innovationsverksamhet. Vi är ett starkt expansivt företag med verksamhet i hela Sverige och kontor på åtta orter, med huvudkontor i Linköping. Företaget är miljö- och kvalitetscertifierat och provtagningsverksamheten är ackrediterad. Vi tycker att det är viktigt med goda arbetsvillkor, marknadsmässiga löner och en säker arbetsmiljö.

På Calluna arbetar vi lösningsfokuserat, tillämpar de senaste kunskaperna inom områden som miljöskydd, naturvård och miljöövervakning, och ligger i framkant när det gäller att utveckla nya arbetssätt och metoder.

Vi söker dig som vill ta ansvaret för att leda och utveckla Calluna i den fortsatta expansionen för att nå våra högt ställda mål! Du får ett stort ansvar och ett tydligt uppdrag, som ledare för ett kunskapsföretag med marknadsledande kompetens i branschen. Du kommer att arbeta i nära samverkan med styrelsen och våra tre affärsområdeschefer, och du har stödfunktioner till din hjälp i form av ekonomichef, redovisningsansvarig och HR-ansvarig. En viktig del i din roll är det utåtriktade, nätverkande och marknadsinriktade arbetet, där du blir drivande i utvecklingen av vår kundbas och vårt varumärke. Som VD har du en viktig roll i utvecklingen av våra kunder, både nya och befintliga, men du blir också starkt delaktig i vårt strategiska arbete med den långsiktiga utvecklingen av Calluna.

Vi söker dig som är en utåtriktad och engagerad ledare, med mycket god social kompetens och ett coachande ledarstil. Du är en aktiv, resultatinriktad och handlingskraftig person som har erfarenhet av att leda och utveckla konsultorganisationer, erfarenhet från större företag är meriterande. Andra egenskaper som vi ser som viktiga är långsiktighet, helhetssyn och kreativitet, men också utvecklingsvilja och entreprenörskap. Tjänsten kräver mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Callunas huvudkontor ligger i anrika lokaler i  Linköpings slott, och vi ser det som naturligt att VD också utgår härifrån, även om tjänsten också kräver resor till våra olika kontor och kunder runt om i Sverige.

En förutsättning för tjänsten är att du delar våra grundläggande värderingar om hållbar utveckling och vårt stora engagemang för miljöfrågor!

Ansök via www.asb-executive.se, vill du ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Jan Schröder på AS&B Executive AB, på 070-6181161.

Välkommen med din ansökan!

MER INFORMATION

För mer information ring Jan Schröder (jan@asbab.se), 0706-181161.
Ansök senast den 2019-01-01.