Ekonomiassistent/administratör till advokatfirman NORDIA

Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 december 2018
Stängs
den 31 december 2018
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Advokatfirman NORDIA är en skandinavisk advokatbyrå med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Vi är huvudsakligen verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik. 

Vi söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent och advokatsekreterare på vårt kontor i Göteborg. Vi erbjuder dig en roll med frihet under ansvar i en professionell och prestigelös miljö.

Arbetsbeskrivning 
Du kommer att ha en delad roll och arbeta dels som ekonomiassistent och dels med administrativa uppgifter som advokatsekreterare. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och fakturering. Du arbetar nära vår ekonomichef och är behjälplig vid bokslut samt med avstämningar. Administrativt kommer du att arbeta tillsammans med våra advokatsekreterare och stötta våra jurister med uppgifter såsom att skriva brev, upprätta enklare handlingar, lägga upp akter, arkivering och registerhantering.  

Vi är 25 personer på kontoret, som är centralt beläget på Kungsportsavenyen 1 i mycket trevliga lokaler i en av Göteborgs vackraste byggnader. 

Bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet och som trivs i en roll som ekonomiassistent. Du har troligen också en gymnasial utbildning inom ekonomi. Du tycker om att arbeta med administrativa uppgifter och har en god förmåga att formulera dig i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du ansvarsfull och självgående med ett eget driv, du är van att prioritera bland dina arbetsuppgifter och leverera i tid samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Du har hög integritet och är förtroendeingivande samt tycker om att lära dig nya saker. Tycker du även om att ge bra service och att arbeta med varierande uppgifter är detta tjänsten för dig! 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Skicka in din ansökan senast 31 december, urval och intervjuer kommer dock att ske löpande. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på telefon 031-333 54 85. Välkommen med din ansökan!