IP-Only söker Bidragsansvarig

6 dagar kvar

Rekryterare
IP Only
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 28 december 2018
Stängs
den 27 januari 2019
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

IP-Only är inne i en stark tillväxtfas där vi utmanar de traditionella telekomstrukturerna och gör avtryck på Sveriges fiberkarta. Nu söker vi en Bidragsansvarig till vårt kontor i Stockholm.

På IP-Only brinner vi för att alla ska få ta del av och bidra till den digitala världen på samma villkor, och vi är stolta över att få leverera infrastrukturen som gör det möjligt! Vi verkar i en snabbfotad miljö med mycket framåtanda och engagemang, där du som individ får förtroende och möjlighet att direkt bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi har kollegor från Malmö i syd till Kalix i norr!

Arbetsbeskrivning:

Som Bidragsansvarig kommer du ansvara för att förbättra processen kring bidrag och optimera utfallet av våra bidrag. Du kommer även att säkerställa att dialogen med myndigheter hanteras på bästa sätt.

Som en del av den samhällsnytta som IP-Only bidrar till så finns det många olika bidrag att söka hos bland annat kommun, myndigheter och regioner. Vi söker nu en medarbetare som vill vara med och hålla ihop och utveckla den processen.

I denna nyckelfunktion i vår verksamhet kommer du främst ha följande ansvar och arbetsuppgifter:

- Samordna och projektleda våra bidragsansökningar.

-Hålla ihop dialogen med Länsstyrelserna, Tillväxtverket och Jordbruksverket.

-Säkerställa att vi möter myndigheternas krav på ansökningar, kompletteringar, delutbetalningar och slutredovisningar.

-Rapportera status, risker och möjligheter samt föra statistik över ansökningar.

-Inventera och samordna planerade ansökningar genom upprättandet av årsplaner.

-Säkerställa kvalitén på våra ansökningar genom att tillgängliggöra information och material, stöd till verksamhetschefer samt utbildningar för hur man söker bidrag.

-Identifiera och sprida information om nya bidragsmöjligheter som finns.

-Sköta extern och intern omvärldsbevakning kopplad till bidrag.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning samt erfarenhet från liknande arbete för rollen, gärna hos en myndighet. Du kommer att ha en nyckelfunktion i vår verksamhet vad gäller frågeställningar kring bidrag, och du ska gärna ha vana av att ha arbetat såväl operativt som strategiskt i en liknande funktion. Det är viktigt att du trivs i en roll som kräver frihet under ansvar där man pendlar mellan detaljfokus och helikopterperspektiv. Rollen har många olika kontaktytor och för att trivas med det så tror vi att du är social, organiserad och trygg i dig själv. En vilja att förbättra befintliga processer och rutiner är nyckelfaktorer för att lyckas i rollen.

Du erbjuds:

Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på ett spännande bolag!

På IP-Only brinner vi för att alla ska få ta del av och bidra till den digitala världen på samma villkor, och vi är stolta över att få leverera infrastrukturen som gör det möjligt. Vår verksamhet bidrar till samhällets digitalisering och skapar jobb på riktigt!

I denna rekrytering samarbetar IP-Only med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev) via Jureks hemsida, www.jurek.se, så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på anousheh@jurek.se alternativt 0766-33 14 42.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb