Löneadministratör till Halmstad

Rekryterare
SJR
Plats
Halmstad (Kommun), Halland
Annonserat
den 29 januari 2019
Stängs
den 28 februari 2019

Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Brinner du för att ge bästa servicen? Till vår konsultverksamhet söker vi en löneadministratör för uppdrag i Halmstad.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar hela löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata till slutlig utbetalning av lön. Du är ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. Du kommer att arbeta mot tydliga deadlines. Du är ensam på lön och bearbetar ca 200 löner varje månad. Du tillhör HR avdelningen och rapporterar till HR chef.
 

Lämplig bakgrund
Du har minst ett par års erfarenhet av löneadministration. Om du har arbetat med både kollektivanställda och tjänstemän är det meriterande. Du trivs med administration, är flexibel och prestigelös med en hög servicenivå. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Du arbetar gärna självständigt med dina egna ansvarsområden samtidigt som du trivs med samarbete med övriga kollegor. Erfarenhet av ett större affärssystem, framförallt Visma Agda PS, är meriterande. Du behärskar engelska i tal och skrift.
 

Övrigt
Tjänsten är på deltid (50 - 75 %) med start omgående. Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill bli en del av vårt härliga konsultteam? Skicka då in din ansökan snarast. Varmt välkommen med din ansökan.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.
 

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Fler sökningar så här