Projektledare

Rekryterare
Tessin
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 4 februari 2019
Stängs
den 6 mars 2019

Projektledare till Tessin inom finansiering med fokus mot Finland

Tessin växer! Tessin är Nordens största crowdfunding-plattform för fastigheter och bolaget söker nu en Projektledare inom finansiering som ska arbeta fokuserat mot Finland.

I rollen som Projektledare kommer du att ingå i ett projektteam som arbetar nära transaktionsteamet och bolagets kunder. Arbetet innefattar att vara spindeln i nätet och leda nya projekt från start till mål, från första kundmöte till att finansieringen har kommit klienten tillhanda. Du förväntas hela tiden ta egna initiativ för att kontinuerligt förbättra, standardisera och automatisera finansieringsprocessen och de digitala processerna.

För att lyckas i rollen bör du vara en nyfiken, noggrann och snabbfotad person som tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Vill du dessutom arbeta i en miljö som präglas av entreprenörsanda, engagemang och kundfokus kan du vara den Tessin söker. Tessins kontor är beläget på Olof Palmes gata 31 i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Projektleda finansieringen av projekt på plattformen i Finland
 • Ansvara för primära klientkontakten i Finland
 • Ha övergripande ansvar för dina projekt – från start till mål
 • Producera och sammanställa tidsplaner, marknadsmaterial, projektbeskrivningar och investeringsmemorandum
 • Samordna och kravställa framtagandet av projektrelaterad formalia från bolagets affärsjurist
 • Förbättra, standardisera och automatisera finansieringsprocessen

Kvalifikationer

 • 1-2 års erfarenhet som analytiker på en välrenommerad finans-, investerings- eller fastighetsrådgivare eller motsvarande
 • Erfarenhet från finansiering och fastigheter
 • Kunskaper eller intresse av finansiella marknaden är meriterande
 • Lätt för att samarbeta med kollegor och god social kompetens
 • Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på finska och svenska

Din ansökan 


Ta chansen att arbeta på ett spännande bolag som förändrar fastighets- och finansbranschen! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson (072-248 65 31) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 1 mars 2019.

Om Tessin

Tessin är en tjänst för dig som vill placera ditt kapital direkt i fastigheter, utan krångliga avgiftsstrukturer och mellanhänder. På Tessin kan du som investerare, genom att gå ihop med andra, investera i olika typer av fastighetsprojekt och samtidigt få en bra avkastning på ditt kapital. Som fastighetsägare kan du få bättre utväxling på din verksamhet genom att finansiera via Tessin. Bolaget grundades 2014 och består av ett erfaret team på 23 personer som drivs av att förändra och vända upp och ner på finans- och fastighetsbranschen.

Tessin är välfinansierat med delägare som Stronghold Invest (Newsec, Datscha och NIAM fonder) och NFT Ventures (Bonnier News).

Läs mer på tessin.com

Liknande jobb

Liknande jobb