Koncernredovisare till växande digital aktör

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 5 februari 2019
Stängs
den 7 mars 2019
Kategori
Redovisning

Till internationell digital aktör sökes nu en koncernredovisare för ett konsultuppdrag

Vindex söker nu för kunds räkning en koncernredovisningsekonom för ett interimsuppdrag. Önskad start är så snart som möjligt och uppdraget förväntas pågå fram till sommaren. I detta uppdrag kommer fokus ligga på att vara delaktig i att genomföra en systemkonvertering samt hantera löpande konsolideringsarbete. Rapportering sker till CFO.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Konsolidering i Excel av koncernens tre dotterbolag
  • Vara delaktig och delvis projektleda IFRS-konvertering
  • Ansvarig för att säkerställa kvaliteten i denna konvertering genom kontinuerlig utveckling och förbättring av rutiner och processer

Vi söker dig som har gedigen och mångårig erfarenhet av koncernredovisning samt har utmärka kunskaper i IFRS. Du har med fördel erfarenhet av att projektleda och genomföra liknande typer av projekt ovan beskrivet. Som person är du driven, ansvarstagande och levererar alltid med hög kvalitet. För att vara aktuell för detta uppdrag som koncernredovisare bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer

  • Civilekonomexamen eller motsvarande
  • Gedigen och mångårig erfarenhet av koncernredovisning
  • Erfarenhet av liknande konverteringsprojekt
  • Mycket goda kunskaper i IFRS
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KDKCR073. Vid eventuella frågor kring rollen, kontakta gärna Kajsa Dahlberg.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som koncernredovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb