EasyPark söker en driven Business Controller

Rekryterare
EasyPark
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 5 februari 2019
Stängs
den 7 mars 2019

 

Är du redo för nästa utmaning? Vi söker en driven Business Controller med högt tempo till funktionerna B2B och Customer Care. På EasyPark välkomnas du in i ett företag som har en entreprenöriell och positiv anda, där du får vara med och påverka tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor.

Vad kan vi erbjuda?
På EasyPark får du arbeta en dynamisk organisation som hela tiden växer. I rollen som Business Controller arbetar du tätt ihop med flera funktioner, både i Stockholm och i övriga världen. EasyPark förväntar sig att du bidrar på ett prestigelöst och drivande sätt, men erbjuder även en flexibel arbetsmiljö i en platt organisation där alla syns och får möjlighet att påverka. Då företaget finns på ett flertal marknader så förekommer resor i Europa, men tjänsten utgår från Stockholm där du ingår i ett team av fem Business Controllers och du rapporterar till Head of Business Controlling & Payroll.

Business Controller för B2B och Customer Care på EasyPark bygger till stor del på business partnering, där du tar en aktiv roll i två ledningsgrupper samt driver följande processer för dina områden:

  • Budget & Forecast
  • Monthly closing
  • Business Case
  • Reporting to Board

Detta är rollen för dig som älskar att utmanas och vågar gå utanför din comfort zone. Du kommer att få ta ett eget ansvar från första dagen och det är bara du själv som sätter stopp för din utveckling!

Vem är du? 
För att du ska lyckas i denna roll så ser vi att du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du bör ha 3–5 års arbetslivserfarenhet, helst inom Controlling. Då vi talar ett tjugotal språk på kontoret är svenska och engelska ett krav och ytterligare språk ett plus. Du ska älska Excel och vara grym på Power Point, är du även en van användare av Qlik View & Qlik Sense så kommer du att känna dig hemma på EasyPark. Det även meriterande om du har arbetat vid sidan av studierna samt varit aktiv inom någon sport eller ideell organisation.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Du är flexibel i ditt arbetssätt, men du kan lyfta blicken och se helheten från analysen. Du har en hög ambitionsnivå, kan prioritera och motiveras av nya utmaningar.

Viktig information
I denna rekrytering samarbetar EasyPark med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Anette Skantz  på 076-6471666. Välkommen med din ansökan!

logo-color-.png

EasyPark är ett snabbväxande globalt techbolag inom digital parkering som är marknadsledande i Europa. EasyPark älskar städer och bolagets mission är att ”Make Urban Life Easier”. Det idag internationella bolaget har nordiska rötter och verksamheten växer för varje månad och finns i nu 14 länder och i över 800 städer. I hela värden finns 250+ medarbetare och huvudkontoret ligger Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb