Svea Bank söker kredithandläggare med kundfokus

Rekryterare
Svea Bank
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 8 februari 2019
Stängs
den 10 mars 2019

Är du en engagerad och driven person med erfarenhet inom kreditgivning för check och lån till företag? Vill du vara med i utvecklingen av att bygga nya produkter och sätta upp processer och rutiner för dessa? Vill du dessutom jobba i ett entreprenöriellt företag med ett gäng sammansvetsade kollegor runt omkring dig?

Då har Svea Bank din nästa tjänst!

Svea Bank söker dig som tidigare har jobbat med kreditgivning till företag och som har drivet att vara med på deras spännande resa framåt. Du kommer få stora möjligheter att utveckla denna roll samtidigt som du får vara med och påverka nya produkter. Svea Bank sitter i ljusa och trivsamma lokaler i Arenastaden och du välkomnas till ett gäng prestigelösa och engagerade kollegor. 

Arbetsuppgifter; 
Som Kredithandläggare inom checkkredit kommer du vara med att påverka och bygga upp en ny produkt inom Banken. Du kommer att vara den personen inom Svea Bank som förstår företagarens behov och hur vi på bästa sätt uppfyller  dessa. Du kommer även att utveckla processer och rutiner för produkten och säkerställa att kollegor och kunder förstår den. I tjänsten ingår även; 

- Självständig kreditbedömning på små och medelstora företag.
- Uppföljning av kreditportföljen
- Kundfokus med en liten del riskanalys
Du blir  produktägare med fokus på utveckling och upplärning inom organisationen och gruppen. Gruppen jobbar mycket med kompetensöverföring och att hjälpa till där behovet är störst.

Kvalifikationer;
Du ska ha en akademisk utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet från att tidigare ha jobbat med kreditgivning för företag inom bank och finans samt att tolka ekonomiska rapporter och värdering av säkerheter. Du har mycket goda datorkunskaper samt lätt för att sätta dig in i nya system. Har du erfarenhet med att skriva kreditpropåer och dra kreditärenden i kreditkommitté är detta meriterande.

För att trivas hos Svea Bank ska du vara driven  och engagerad . Du ska vara prestigelös och se kundnyttan i alla steg. Självklart drivs du av att effektivisera och att jobba strukturerat samtidigt som du har ett starkt affärsfokus. Du är självständig och orädd för nya utmaningar och frågeställningar som dyker upp. Vi ser att du är en person som  sprider  härlig energi omkring dig och att du är  flexibel. 

Ansökan;
I denna rekrytering samarbetar Svea Bank med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Anette Skantz 076-6471666.
Välkommen med din ansökan!

Om Banken, Svea Bank är ett helägt dotterbolag till Svea ekonomi sedan 2016. Svea ekonomi koncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i flertal europeiska länder men med huvudfokus i de nordiska länderna samt i Östeuropa. Företaget grundades 1981 och har idag ca 1000 anställda. Svea Bank introducerade fakturaköp 1993 i Sverige. Svea Bank är en personlig affärsbank som erbjuder en helhetslösning med tjänster såsom fakturaköp, företagslån, företagskonto, sparkonto och kreditinformation. Kontoret är placerat i mycket fina lokaler i Arenastaden, Solna

Liknande jobb

Liknande jobb