Teknisk säljare

Rekryterare
Unibap
Plats
Uppsala (Kommun)
Annonserat
den 11 februari 2019
Stängs
den 13 mars 2019

Vi söker

Vi söker dig som vill bryta ny mark på den industriella kartan genom att sälja in vår unika kompetens och medverka till att utveckla kunder inom kvalitetssäkring och automation. Du kommer att arbeta med såväl befintliga som nya kunder i Sverige och utomlands. Hos oss blir du en nyckelperson, med stort inflytande, på vår fortsatta tillväxtresa.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i teknikens framkant där du kommer skapa och utveckla långsiktiga relationer med tekniska och kommersiella nyckelpersoner hos våra kunder. Du kommer att ha din bas på vårt huvudkontor i Uppsala men även tillbringa viss tid på vårt kontor i Västerås. Vi erbjuder goda anställningsvillkor med pension, försäkringar, friskvård och företagsoptioner. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång i vår expansion och vi arbetar aktivt med att skapa en god företagskultur med goda utvecklingsmöjligheter.

Vem är du

Du själv har minst ett par års erfarenhet från kvalificerad industriell försäljning i kombination med en relevant teknisk och/eller kommersiell utbildning. Du brinner lika mycket för att utveckla goda affärsrelationer som att medverka till nya tekniska lösningar. Utmärkta språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning, kan du tyska så är det meriterande. Du har en social situation som tillåter resande i tjänsten, främst inom Norden men även övriga Europa.

Hur ansöker du

För ytterligare information ring vår konsult Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070-639 88 89.

Din ansökan skickar du, märkt ”Teknisk säljare – Unibap”, till rekrytering@confideraurval.se

Liknande jobb

Liknande jobb