Ekonomiassistent till Omställningsfonden

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 12 februari 2019
Stängs
den 14 mars 2019

Ekonomiassistent till Omställningsfonden

Är du en ekonomiassistent med god förståelse för helhet och flöden samt med erfarenhet eller intresse av löneadministration? Vill du jobba brett inom en modern värdestyrd organisation som gör skillnad för människor? Då kan det här vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som ekonomiassistent på Omställningsfonden har du en varierande roll där du bland annat sköter löpande fakturahantering och utbetalningar, leverantörsreskontra, löner samt betalar ut ersättning till arbetssökande. Du blir en del av ett team på 10 personer och kommer att ha löpande dialog med rådgivare ute i landet. Förutom olika administrativa uppgifter ingår även att göra bedömningar om arbetssökande uppfyller de kriterier som krävs för att erhålla utbetalning.

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 2–3 års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser gärna att du kommer från en mindre ekonomifunktion där du jobbat med varierande uppgifter för en god förståelse för helhet och flöden. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande, men inget krav. Du har hög IT- och systemkompetens och kan med lätthet sätta dig in i nya system. Tidigare erfarenhet av Hogia Redovisning och Hogia Lön är ett plus, likaså användning av CRM-system, såsom Lime. Vi förutsätter att du är en van användare av Officepaketet med fokus på Excel.

Som person är du kommunikativ, flexibel och prestigelös. Du är van att jobba strukturerat och lösningsorienterat med en vilja att hjälpa andra. Ordning och reda är naturligt för dig, du är handlingskraftig och ser vad som behöver göras. Det är en fördel om du gillar utveckling och har ett intresse för ständig förbättring av verksamheten.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Omställningsfonden med SJR. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig ansöka snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Öberg på 076-647 16 03 eller helena.oberg@sjr.se om du har några frågor. 

Liknande jobb

Liknande jobb