Redovisningsekonom till MFEX

Rekryterare
MFEX
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 12 februari 2019
Stängs
den 14 mars 2019

Är du redo för nästa utmaning? Nu söker vi en driven och framåt redovisningsekonom som vill anta möjligheten att få jobba som redovisningsekonom på MFEX . 

MFEX sitter centralt i Stockholm på Grev Turegatan i trivsamma lokaler och du välkomnas till ett gäng som trivs på jobbet och har kul tillsammans.

Om tjänsten

Som Redovisningsekonom ansvarar du för löpande bokföring, kontoavstämningar samt är delaktig vid månadsbokslut. Du samarbetar med kollegorna i teamet och är även behjälplig med intern bokslutsrapportering, och stöttar i budget- och prognosarbete. Du välkomnas till en positiv och avslappnad arbetsplats.

Det här tjänsten är för dig som är kommunikativ och har en bred kunskap inom bokföring/redovisning. Vill du bli en del av ett team där arbetsklimatet präglas av engagemang, eget ansvar och positiv stämning.
Du välkomnas till ett dynamiskt och internationellt företag med platt organisation som vill se dig växa tillsammans med dem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-Löpande redovisning

-Månadsavstämningar

-Kund- och levreskontra

-Bokslutsarbete

-Bankavstämningar

-Rapportering till skatteverket

-Reseräkningar

Du kommer att vara behjälplig i det löpande arbetet på ekonomiavdelningen, innefattandes bland annat fakturering, leverantörsfakturor, delaktighet vid bokslut samt utlägg och reseräkningar. Du hanterar regelbundet internationella kontakter.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du kommer att komma in i ett glatt och härligt gäng som drivs av entreprenörsanda och utveckling, och som samtidigt sätter stor vikt på social samvaro och glädje på arbetsplatsen. Vi sitter i inbjudande och moderna lokaler i hjärtat av Stockholm.    

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning. Du har minst 2-5 års erfarenhet från löpande redovisning och meriterande  och önskvärt om du har goda kunskaper i Excel och en fördel om du har arbetat i  Navision. 

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, och det är meriterande om du även har kunskaper i franska. Meriterande om du har god excelvana och god allmän systemvana. Har du arbetat i navision är det ett stort plus. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom finansiella tjänster, exempelvis inom bank, fond- eller värdepappersbolag, men detta är inget krav.

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av en grupp med högt tempo och högt till tak. Att hålla deadlines och att hjälpa till och hugga i där det behövs är en självklarhet för dig.

Vi är ett internationellt företag med fokus på tillväxt och utveckling, och vi drivs av en entreprenörsanda och arbetsglädje. Om du är likadan tror vi att du kommer att trivas hos oss! 

OM BOLAGET

MFEX, Mutual Funds Exchange är en europeisk plattform för fonddistribution och är oberoende experter inom området. Bolaget erbjuder banker och andra fonddistributörer tillgång till världens största fondutbud med handel, rabatter och fondinformation i de 800 fondbolag från 40 länder som finns representerade på plattformen. Fondbolag får tillgång till fler än 100 distributörer från 30 länder i huvudsak Västeuropa och Asien. MFEX är oberoende med full öppenhet mellan distributörer och fondbolag. Deras kunder inkluderar bland annat; KBC Bank, Société Générale, Keytrade Bank, Handelsbanken, Nordea, Carnegie, Pictet, Danske Bank, Citibank, Edmond de Rothschild och Bank of Singapore.

MFEX grundades 1999 och har huvudkontor i Stockholm, kontor i Paris, Genève, UK, Luxemburg, Madrid, Malayisa och Singapore samt ett utvecklingskontor i Umeå. Majoriteten av MFEX ägs sedan början på 2018 av Nordic Capital. www.mfex.se 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar MFEX med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Kraft, 08-407 55 14.

Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb