NÄRINGSLIVSINTRESSERAD KONSULTCHEF

Rekryterare
Future Value AB
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 12 februari 2019
Stängs
den 14 mars 2019

Future Value fortsätter sin tillväxt och tar marknadsandelar på konsultmarknaden i Stockholm och söker därför en affärsfokuserad Konsultchef till vår interimsverksamhet med start under våren och ytterligare en med start efter sommaren.

Du kan bli hur lyckosam som helst i den här rollen och för att bli det krävs affärsmässighet, aktivitet, mod, en grundstruktur samt en genuin nyfikenhet för människor och svenskt näringsliv. Du är troligen målstyrd och har stora ambitioner, triggas snarare av att vara med och bygga bolag, ha mandatet att påverka din egen affär samt få synlig ekonomisk avkastning på det arbete du lägger ner.

Du är troligen i början av din karriär som säljare alternativt med erfarenhet från liknande bransch med en ekonomiutbildning i ryggen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • På egen hand ansvara för interimsuppdrag inom en ekonomi-organisation. Det innebär allt från den initiala kundkontakten till leveransprocessen och vara Konsultchef åt dina konsulter på uppdrag.
  • Självständigt ansvara för att etablera nya, samt bibehålla befintliga affärsrelationer med mellanstora till stora bolag i Stockholm och sträva mot att bli en naturlig samarbetspartner.
  • Vara en naturlig del av konsultmarknaden och bibehålla samt arbeta proaktivt för att hålla kontakt med befintliga och nya konsulter.
  • Vara aktiv i att bygga och utveckla Stockholms mest kvalitativa interimsteam.

Du rapporterar till Affärsområdeschef för Interim Management.

Vi erbjuder

En dynamisk, rolig och öppen arbetsplats där du har stort eget ansvar och korta vägar till beslut. Hos oss är du med och påverkar, både din egen roll och företagets utveckling. Vi är en mix av åldrar, kön och erfarenheter men vår gemensamma nämnare är en human människosyn och goda värderingar i kombination med stort affärsfokus. Vi sitter i trevliga lokaler på Birger Jarlsgatan 33 och ser fram mot att blir fler inom kort.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb