Senior Relationship Manager

Danske Bank
Örebro
den 26 januari 2018
den 22 februari 2018
18034
Per Augustsson
Tillsvidare
Heltid

Är du mål- och resultatinriktad och vill jobba med medelstora och stora företag? Vi växer kraftigt och söker ytterligare en driven Senior Relationship Manager till vårt Finanscenter i Örebro.

Finanscentrets uppdrag är att bibehålla och utveckla relationen med befintliga och nya kunder inom vårt geografiska affärsområde, Örebro Län, Dalarnas Län och Värmlands Län. Finanscenter fokuserar på rörelsedrivande medelstora och stora företag/koncerner som kan ge banken en bred och lönsam affär.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själv och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Ledande och koordinerande teamarbete nära kund
Som Senior Relationship Manager ansvarar du för prospektbearbetning samt att bibehålla och utveckla en portfölj av företagskunder och koncerner. I din roll som Senior Relationship Manager leder och koordinerar du teamarbetet för respektive kund i nära samarbete med övriga medarbetare på enheten samt med våra produktspecialister. Senior Relationship Manager har prospekterings-, försäljnings-, lönsamhets- och kreditansvar.

Vem är du?
Du har en stor erfarenhet av företagsaffären och en gedigen kunskap av kreditgivning samt av bankens produkter och tjänster. Du är analytisk med god förhandlingsförmåga och en vana av att leda ett team. Vidare har du en akademisk utbildning eller motsvarande.

Som person är du mål- och resultatorienterad, utåtriktad och knyter gärna nya kontakter. Du är starkt engagerad i ditt jobb och vill göra skillnad för dina kunder. Du har även en utvecklad administrativ och organisatorisk sida. Eftersom du som Senior Relationship Manager koordinerar arbetet i ditt team är samarbetsförmåga en central framgångsfaktor.

Är du intresserad?
Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Per Augustsson, chef Finanscenter Örebro, 076-836 98 65 eller Carina Gejhammar Business Manager, 070-373 36 56.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-02-22.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.